Om Fegge & Mattes

Om Fegge & Mattes

Vi heter egentligen Fredrik Johansson och Mattias Lundh. (Men det är ingen som vet, så säg inget)
Vi är 10 heltidsanställda och har ett stort nätverk med resurser som vi sätter in när det krävs extra många händer. Vi har vårt kontor i Vadstena med lager och lastbilspark.
Vi brinner för att skapa bra och fungerande lösningar som i sin tur skapar stämning och underlättar möten mellan människor. Utöver det så håller vi oss uppdaterade på all den nya teknik som hela tiden dyker upp. På senare år har miljömedvetandet ökat vilket har lett till att vi idag endast kör med miljögodkända fordon och investerar i energisnålare strålkastarlösningar.
Vi på Fegge & Mattes är nogranna med att alla våra arbeten utförs med hög säkerhet och vi har utbildningar och certifikat inom rigging, laster, el mm. mm.

Allting började med en skivspelare och ett intresse för musik.
För ungefär trettio år sedan stod två grabbar i var sitt DJ-bås, helt ovetandes om varandra, och spelade skivor för glatta livet. Med begynnande moppemusche och det allra senaste i musikväg gjorde de succé både på privata tillställningar och skoldiscon. Fritidsgårdarna byttes mot större discon och jobben blev allt fler.

Vad de då inte visste var att de femton år senare skulle komma att jobba i samma bolag med saker som de brinner för: ljudet och ljuset.

Idag jobbar vi fortfarande med DJ:s även om det är en liten del av verksamheten. Passionen för ljud och ljus har tagit överhand. Att sminka upp en show med glimrande ljus, dramatiserande ljus som framhäver, färgar och ger ett bestående intryck av en show eller event. Att bygga en scen från grunden och tillsätta detaljer som gör allt till en helhet. Det är saker som vi brinner för och erbjuder våra kunder.

Att på ett säkert och tidseffektivt sätt se till att all utrustning kommer på plats i rätt tid och på rätt sätt kräver bra känsla för planering och logistik.
Våra tekniker är rutinerade och lyhörda för hur ert evenemang ska lösas på bästa sätt.
”Leveransgaranti”
Ett uttryck som utgör en av företagets hörnstenar. Om allting går som vi vill levererar vi alltid på utsatt tid och ofta innan. Värdet av att ha riggat hundratals event är lätt att uppskatta. Här gäller det att lösa oförutsedda problem på nolltid. Alla våra anställda är erfarna och energiska killar med tummen rätt placerad. Även det är en framgångsfaktor. Allt detta mixat med bra logistik och utrustning med kvalitet är Fegge & Mattes erbjudande!

Inget event är för litet eller för stort
Vi ser en utmaning i allt vi gör oavsett om det gäller en liten privat tillställning eller ett gigantiskt scenbygge. Vi har kunder som nöjer sig med att hyra en musikanlägging medan vissa vill ha ”hela kalaset”.